MI SMO

Naš tim čine stručnjaci sa višegodišnjim iskustvom u oblasti informacionih tehnologija i biznisu. Posedujemo ekspertize u oblastima uspostavljanja poslovnih procesa, tehnologije, kao i upravljanja rizičnim procesima i tranzicijom.

Sa preko 20 saradnika i poslovnim aktivnostima širom Srbije, regiona i sveta svojim klijentima donosimo značajnu dodatnu vrednost, unosimo inovacije i predlažemo promene koje će dovesti do uvećanja profitabilnosti i zarade.


Nenad

Nenad Nikolin

Široko stečeno obrazovanje kako opšte tako i tehničko demonstrira kroz suštinsko razumevanje poslovnih potreba različitih tipova korisnika. Desetogodišnje radno iskustvu u IT industriji, kao i afiniteti ka optimizaciji svih vrsta delatnosti i sposobnost formiranja i vođenja timova kandiduju ga za vođenje najsloženijih projekata. Kao jedan od osnivača konsultantske kuće Fractal Dimension, angažuje se na promovisanju stručne poslovne analize, primeni standarda kao i okupljanju timova koji mogu kvalitetno odgovoriti na savremene izazove.

Ivana Kostić

Slika za sajt(1)

Stručnjak iz oblasti informatike . Pokazala uspeh u raznim izazovnim ulogama u IT disciplinama . Desetogodišnje radno iskustvo u IT-u , koje obuhvata različite segmente od maloprodaje, korporativne , veleprodaje, do projektnih infrastrukturnih rešenja kao i IT usluga. Usredsređena na postizanje ciljeva, održavanje i unapređenje odnosa sa postojećim klijentima, razvoj i realizaciju novih ideja i rešenja, održavanje zadovoljstva korisnika kao i širenje i osvajanje novih segmenata tržišta. Specijalnosti: Upravljanje i vođenje projekata, izgradnja i upravljanje odnosima sa klijentima, analiza tržišta i promovisanje novih trendova u IT-u.

Aleksandar_Radjenovic_profile_picture

Aleksandar Rađenović

Obrazovanje stečeno na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu vrlo brzo je bio u prilici da primeni kroz radni angažman u jednoj od vodećih informatičkih kuća koja se bavi sistemskom integracijom. U desetogodišnjoj karijeri pokazao izuzetne rezultate u postizanji ciljeva, često postavljajući standarde u kompanijama koje su ga angažovale. Rukovodi najsloženijim IT projektima u Srbiji, i to u Telco, Enterprise, Finance, Gov i drugim industrijama. Sa pozicije jednog od rukovodilaca divizije vodećeg vendora u Srbiji realizovao najsloženiji infrastrukturni projekat u Telco industriji. Posebne oblasti interesovanja su Upravljanje korisničkim zahtevima, Poslovne analize, Infrastrukturna rešenja, Softverska rešenja i drugo.

Damir

Damir Lukić

Po diplomiranju na Elektrotehičkom fakultetu u Zagrebu bio uposlen od strane nekoliko vodećih informatičkih kuća u regionu. Usavršavao se u oblastima sistemske integracije, serverskih i diskovnih sustava, cloud rešenjima ali i promovisanju usluga migracija u cloud okruženjima. Poslednjih godina posvećen unapredjivanju poslovnih procesa, cloud strategijama kao i optimizaciji poslovanja kroz primene savremenih IT rešenja. Postignute reference u procesima migracije više srednje velikih SAD kompanija na platforme Google Apps, Amazon AWS, VMware vCloud kojima je neposredno rukovodio, kvalifikuju ga za najsloženije projekte u oblasti cloud computinga. Neposredno upravlja i rukovodi složenim IT infrastrukturama u Evropi, USA i Kanadi.

adrijana

Adrijana Tomović

Prevodilac sa višegodišnjim iskustvom prevođenja u oblasti ICT tehnologija. Aktivno se bavi prevođenjem od 2007 godine kada radi na poziciji prevodioca za američku kompaniju PIPE LLC. Učestvovala u projektima lokalizacije web portala, DMS i HelpDesk aplikacija. Bavila se prevođenjem dokumenata i upravljanjem u velikim međunarodnim projektima. Završila engleski jezik na Filološkom fakultetu u Beogradu. Govori Engleski, Italijanski Ruski.

vlada

Vladimir Stanković

Kombinujući obrazovanje iz informatičkih nauka i iskustvo u marketingu, u proteklih 15 godina učestvovao u brojnim ICT StartUp projektima. Medju prvim značajnijim aktivnostima je učešće u timu koji je postavio i vodio jednu od vodećih telekomunikacionih kompanija u Srbiji. Na poziciji direktora marketinga ISP-a osvojio titulu SuperBrand. Poslednjih nekoliko godina angažovan na projektu pozicioniranja kompanija iz oblasti security-ja na teritoriji Zapadnog Balkana (exYu), a od 2012. sa istim zadatkom ali proširenom teritorijom (+Rumunija) sarađuje i sa svetskim liderima u oblasti perimetarskog cloud security-ja.

marko

Marko Ivančević

Predavač iz oblasti ICT tehnologija. Svi oni koji žele da ostanu u korak sa ICT tehnologijama svesni su da moraju da uče. Obrazovanje daje prednost na tržištu, stvara preduslove za budućnost i pravi fleksibilne timove. U 15 godina dugoj karijeri učestvovao je u mnogim ICT projektima, u akademskom, javnom i privatnom sektoru.

bilja-225x300

Biljana Obradović

Stručnjak sa preko 15 godina iskustva rada na IT projektima na rukovodećim i konsultantskim pozicijama u vođenju, razvoju i implementaciji informacionih sistema, kao i u sistemima interne kontrole i obezbeđenja kvaliteta projekta. Poseduje međunarodnu Cambridge diplomu za upravljanje projektima (IDPM) i radila je sa raznim metodologijama upravljanja projektima, kao što su PMC, PMBOK, Prince 2, Logical Framework, Agile, Scrum, RUP. Biljana je prošla više trening trener obuka pod USAID, EBRD, World bank edukacijama. Kao trener ima preko 50 uspešeno realizovanih treninga u oblastima projektnog i programskog menadžmenta, prodaje, pregovaranja, prezentacije, rukovođenja, upravljanja promenama, građenja timova, upravljanja vremenom, upravljanja stresom, itd.

Goran Perisic

Goran Perišić

Dugogodišnji ekspert iz oblasti digitalnog, internet i viralnog marketinga kao i iz oblasti primene društvenih mreža u cilju promocije kompanija, proizvoda i usluga. Kroz osmišljavanje i  implementacije  digitalne strategije za najveće multinacionalne kompanije koje posluju u Srbiji, Hrvatskoj  i u regionu uspešno promovisao on line kampanje, uspostavljanje novih brendova  te povećanje vidljivosti na društvenim mrežama poznatih svetskih proizvoda i proizvođača.

Odlično poznavanje mogućnosti savremenih IT tehnologija, sagledavanje prednosti i novih vrednosti brenda uz inventivnost u osmišljavanju strategije koja će naići na odličan prijem kod potrošača težak su zadatak, koji Goran uspešno rešava, gradeći reputaciju vodećeg stratega digitalnog marketinga u zemlji, regionu i svetu.

Jovan Popovic

Jovan Popović

Konsultant iz oblasti ICT tehnologija, svoje osamnaestogodišnje međunarodno iskustvo sticao je u dve najveće srpske i dve najveće internacionalne korporacije. U svojoj karijeri je realizovao projekte iz oblasti upravljanja resursima, sistemske integracije, zaštite sistema, mobilnog poslovanja i specifičnim FCMCG i Telco rešenjima. Poštujući standarde i napredne tehnologije kao i specifičnim pristupom procesima poslovne analize razvio je par specifičnih aplikativnih rešenja koja se uspešno koriste. Jedan je odosnivača IIBA ogranka u Srbiji.

Vesna Vuksan

Vesna Vuksan

Avanturista u svetu kreativnih komunikacija i digitalnog marketinga kompanija, a uživa u izvođenju čarolija i u ličnom profesionalnom onlajn nastupu klijenta. Pravi se da zna nešto o veb dizajnu i inspirativnim prezentacijama, a najviše u stvari voli pečeni krompir iz rerne, sunce i putovanja uz slana i slatka vodena prostranstva. Ponekad nosi dve različite minđuše.
Ciljne grupe, odnosi s javnošću, analitika, copywriting, SEO copywriting i brand storytelling predstavljaju omiljene svakodnevne izazove… Još nešto: Vesna je zapravo bibliotekar i ne izdaje knjige. U jednoj velikoj i lepoj biblioteci bavi se inovacijama u razvoju servisa za klijente, radi kao webmaster, strateg za društvene mreže i PR.

Aleksandar Milošević

Aleksandar Milošević

Bavi se dizajnom sa posebnim fokusom na korisnički orijentisan konceptualni dizajn i multimedijalnu produkciju. Dizajnom, internetom i tehnologijama bavi se preko 18 godina i radio je na brojnim projektima grafičkog dizajna (knjige, časopisi, katalozi, brošure), interaktivnog dizajna (veb-sajtovi i aplikacije za mobilne platforme), vizuelnog identiteta i brendinga (žigovi, zaštitni znakovi, promotivni materijali). Znanja i veštine stekao je na studijama na Elektrotehničkom i Arhitektonskom fakultetu u Beogradu, kao i na kursevima iz oblasti dizajna, estetike, digitalne produkcije, marketinga i poslovanja.